Ještě než nadejde konec roku 2020, dostanou headsety pro virtuální realitu jednu poslední velkou prominentní hru. Návrat série Medal of Honor v podobě Medal of Honor: Above and Beyond od vývojářů z Respawn Entertainment. O ní jsme mohli v průběhu posledních měsíců několikrát slyšet, ale převážně se jednalo o poznatky z příběhové singleplayerové kampaně. Věděli jsme, že se dočkáme i multiplayeru, přičemž detaily přišly až nyní.

Dohromady se můžeme těšit na pět rozdílných módů, avšak takových, které si berou základy z jich zavedených standardů. Čeká nás klasicky Team Deathmatch, v němž se v souboji o nejvyšší počet zabití utkají dva týmy, a Deathmatch, kde naopak hraje každý sám za sebe.

Kromě toho se můžeme těšit také na Mad Bomber, takový mix Team Deathmatche a variace na Search and Destroy ze série Call of Duty. Týmy musí na různá místa pokládat bomby, jejichž výbuch jim dá body a zničení bomby opozičního týmu taktéž. Oba týmy se tak předhání v počtu explozí a zneškodnění.

Čtvrtým módem je Domination. Ten se blíží stejnojmenným režimům z ostatních populárních multiplayerů. Cílem obou týmu je zabrat určitou oblast. Posledním módem je Blast Radius. Ten funguje jako variace na známý King of the Hill, avšak s malým rozdílem - svou pozici budete muset ubránit raketometem.

Celý multiplayer a všechny módy jsou určeny pro 12 hráčů, respektive dva týmy po šesti, přičemž hrát budete moci nejen proti lidským protivníků, ale i umělé inteligenci. Příjemnou zprávou je podpora cross-play; hráči hrající na aplikaci Oculus nebo Steamu tak budou moci bojovat pospolu.

Medal of Honor: Above and Beyond vychází 12. 12. pro PCVR (přes Steam a Oculus).