Je to jíž více jak měsíc co bylo na německém Gamescomu oznámeno datum vydání dodatku pro The Sims 4, na který se těšilo nepřeberné množství fanoušků této herní série. Do vydání nám zbývá už jen pár týdnů a každý z komunity nemluví o ničem jiném, než o tom, jak se neuvěřitelně na tento dodatek těší. 

Zhruba dva týdny od oznámení tohoto nového dodatku se diskuze o něm dost zklidnila, dalo by se říci že téměř utichla. Občas bylo vidět nějaký nový obrázek na profilech SimGuru's na Twitteru, který hned každý sdílel, ale jinak se téma "Psi a kočky" přestalo řešit. 

To se ale teď změnilo po tom co EA vydala novou oficiální upoutávku. Můžeme v ní detailněji vidět jak bude vypadat tvorba mazlíčků, některé jejich vlastnosti a současně s tím máme i možnost malého náhledu na nové město Brindleton bay (zatím neznáme český překlad, pokud nějaký bude), či do domácností nových obyvatel tohoto městečka. Také můžeme s jistotou poznat nové oblečení, vlasy či objekty do domácnosti, které nám dodatek nabídne. 

A pokud vám ukázky z upoutávky nestačí, můžete se podívat na nepřeberné množství prvních náhledů do tvorby mazlíčka či simíka od fanoušků, kteří měli možnost jet do San Franciska na Sims Camp, kde jim bylo umožněnu si tvorbu vyzkoušet. Protože byli pod embargem, mohli své zážitky a dojmy sdílet až s touto novou upoutávkou.

Díky jejich videím můžeme vidět obrovské množství ras psů i koček, neuvěřitelné možnosti "kreslení" po srsti mazlíčků, které je propracovanější než kdy dříve. Samozřejmě měli na vyzkoušení omezený čas, a tak neuvidíte všechno. Ovšem stihli toho prozradit tolik, aby se každý začal znovu neuvěřitelně těšit na to, až dodatek spatří světlo světa. Přitom pořád nejde o finální verzi, takže můžeme jen spekulovat nad tím, co všechno si pro nás EA a studio Maxis připravili. 

Z gameplaye nám zatím nic prozrazeno (spíše ukázáno) nebylo, ale na to je ještě spoustu času a věřím, že si pro nás SimGuru Graham opět připraví ukázku z gameplaye v podobě streamu pár dní před vydáním dodatku. 

Zajímavosti na závěr: Bylo oznámeno 49 plemen koček a 123 plemen psů a to jak malých, tak velkých. Přímo ve tvorbě mazlíčka bude možnost křížení plemen, a tak budete moci mít svého vysněného "voříška" ze svých oblíbených plemen. Je zde možnost vytvořit si kotě a štěně. U tvorby psa je také možnost tvorby lišky, která má svůj specifický zvuk, stejně tak u tvorby kočky je mýval. Každé z plemen má přednastavenou jednu vlastnost, která je pro dané plemeno specifická. Můžete ji však změnit pokud jí nechcete. Tento dodatek bude obsahovat spoustu nového oblečení a účesů hlavně pro mužské simíky, což všichni jistě ocení, protože většinou je to právě naopak. 

Můžete nám do komentářů napsat co si myslíte o nové tvorba mazlíčka, zda se těšíte na nový dodatek, případně jaké zvíře by jste si rádi vytvořili jako první.