Kočičí kyberpunkové dobrodružství Stray zapůsobilo na milovníky koček, kteří na sociálních sítích sdílejí fotky, jak hrají společně se svým zvířecím kamarádem. Oblibu Stray dokazuje i počet hráčů na Steamu, v den vydání to bylo přes 60 tisíc, a hodnocení, které je extrémně kladné. Pokud ale není chlupáč s devíti životy vaše oblíbené zvíře, tak ho můžete vyměnit za psa, ale jen v PC verzi.

Jde o francouzského buldočka, který nahradí zatoulanou kočku. Oba jsou si velikostí dost podobní. Vadou modifikace dostupné na Nexusu je, že pes má stejné animace jako kočka. To znamená, že škrábe koberce a stěny, protahuje se, shazuje předměty z polic a ježí se stejně jako kočka.

Dále by vás nemělo překvapit, že pes mňouká. Autor modifikace na všem pracuje. V současné době je v raném stádiu a chce změnit nejen mňoukání na štěkání, ale také umožnit jinou barvu srsti štěněte.

Pokud chcete zůstat u kočky, tak by se vám mohla líbit modifikace, která promění zatoulanou kočku v Garfielda.

Autor je shodou okolností stejný jako u psa. Tady předělal nejen barvu srsti ze zrzavé do více oranžové, ale také obličej kočky, který teď více připomíná stvoření milující lasagne. Garfield také vypadá o něco kulatější.

Modifikaci s Garfieldem stáhnete také z Nexusu.