Aktualizace (12. 6. 2019 - 16:40)

Pokud vám náhodou dělá angličtina problém, nebo vám jednoduše více vyhovují hry s českou lokalizací, tak Cenega Czech potvrdila, že hra bude mít i české titulky. Příběh by si tedy měl užít naprosto každý.

Původní text (11. 6. 2019 - 20:30)

Konečně nám byla kompletně odhalena očekávaná hra Marvel's Avengers včetně data vydání. Nicméně by se nemělo jednat o inspiraci z MCU, jak již v samotném traileru můžeme vidět, vývojáři se spíše inspirovali komiksovou verzí Avengerů, minimálně co se vzhledu postav týče. Vývojáři taktéž řekli, že by se ve hře měl odehrávat unikátní příběh, který jsme ve filmech neviděli. 

Trailer by měl ukazovat začátek hry a děj by se měl odehrávat pět let po velké katastrofě. Dle ukázek se nejspíše objeví i Galactus. Dále by se měl ukázat Taskmaster jakožto nepřítel Kapitána Ameriky. A nejspíše se dočkáme i Abominationa, kterého můžete znát například z filmu Neuvěřitelný Hulk. Z traileru lze také usuzovat, že by se mohla objevit Hydra a Crossbones, kterého jsme mohli vidět i ve filmu Kapitán Amerika: Návrat prvního Avengera. Nicméně jedná se pouze o spekulaci.

Co se týče hry samotné, mělo by se jednat o akční adventuru, ve které se dočkáme filmového vyprávění i epické akce, jak už jsme u Marvelu zvyklí, a to jak v režimu pro jednoho hráče, tak i v kooperaci. Na PS4 navíc můžeme očekávat unikátní obsah a předčasný přístup do bety.

Nesmíme zapomenout i na herce hrdinů samotných. V hlavních rolích se totiž neobjeví žádní nováčci, ale zkušení profesionálové. A můžeme začít například Iron Manem. Jeho role se zhostil Nolan North, který si zahrál například Nathana Drakea ze série Uncharted. Dalším již zkušeným hercem je Troy Baker v roli Bruce Bannera, kterého můžete znát z opravdu mnoho her, zmínit lze například Pagana Mina, hlavního záporáka ve Far Cry 4. Travise Willinghama v roli Thora, jehož hlas jste mohli slyšet v hned několika hrách, ale můžete ho znát jako Wilsona Fiska coby záporáka z Marvel’s Spider-Man. Steva Rogerse se ujal Jeff Schine, který svůj hlas propůjčil jedné z postav v Mafia III. A na závěr Laura Bailey jako Natasha. Tu jsme mohli vidět například v Uncharted: The Lost Legacy jako Nadine Ross a jejího hlasu bychom se měli dočkat i v očekávaném The Last of Us Part II.

Na samotné konferenci Square Enix jsme se dozvěděli, že by se do hry měli dostat i další hrdinové a to zcela zdarma. Na E3 byl dokonce naznačen Ant-Man. Tak uvidíme, co nám vývojáři ještě představí. Hra vychází 15. května 2020 na PC, PS4, Xbox One a Google Stadia. A jak trailer působí na Vás? Těšíte se na vydání?