Společnost Sony dnes dopoledne oznámila potěšující a očekávanou zprávu. Marvel's Spider-Man: Miles Morales bude mít české titulky ve verzích pro PlayStation 5 a PlayStation 4.

Česká lokalizace u nového dobrodružství pavoučího muže se očekávala, zejména s ohledem na to, že původní hra Marvel's Spider-Man z roku 2018 češtinu měla. Dalším faktorem bylo vydání nejen na PS5, ale také na PS4. Současná generace konzole od japonské společnosti má u nás rozsáhlou základnu hráčů.

Přesně před týdnem byly potvrzeny české titulky u Sackboy: A Big Adventure.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales vyjde 12. 11. na PS5 a PS4. U nás konzole PlayStation 5 bude dostupná od 19. 11. 2020.

POPIS HRY

Zažij na vlastní kůži vzestup Milese Moralese, který se jako nový hrdina snaží ovládnout své nové a neuvěřitelně úžasné schopnosti, aby se po svém stal Spider-Manem.

V nejnovějším dobrodružství ze světa Marvel’s Spider-Man se teenager Miles Morales snaží zvyknout na svůj nový domov a zároveň jít ve stopách svého mentora Petera Parkera, aby se stal novým Spider-Manem.

Když se však rozhoří zuřivý boj o moc, který hrozí zničením jeho nového domova, nový hrdina zjišťuje, že s velkou mocí přichází rovněž velká zodpovědnost. Aby Miles dokázal zachránit celý marvelovský New York, bude se muset vžít do Spider-Manovy kůže a osvojit si ji.

Přečtěte si také: Akční adventura Black Panther je v rané fázi vývoje

Vzestup Milese Moralese: Miles Morales objevuje své explozivní schopnosti, které jej odlišují od jeho mentora, Petera Parkera. Ovládni jeho jedinečné bioelektrické útoky venomšlehy či schopnost skrýt se pomocí kamufláže, společně s úchvatnými akrobatickými kousky metání pavučin, vynálezy a dalšími dovednostmi.

Boj o moc: Mezi zlotřilou energetickou korporací a armádou zločinců vybavenou špičkovým vybavením vypukla válka o kontrolu nad marvelovským New Yorkem. Miles, jehož nový domov se nachází v centru tohoto boje, musí pochopit, jakou cenu je třeba zaplatit, aby se stal hrdinou, a rozhodnout se, co obětuje pro vyšší dobro.

Nový domov plný života: Proháněj se v roli Milese zasněženými ulicemi jeho nové čtvrti kypící životem a hledej pocit sounáležitosti. Teprve když se rozostří hranice mezi jeho osobním životem a bojem se zločinem, pozná, komu může důvěřovat a co znamená cítit se někde doma.

VLASTNOSTI PS5 VERZE HRY

Ohromující grafika: Vydej se do zasněženého marvelovského New Yorku ve hře Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, který ožil v nádherném 4K a HDR zpracování. Nech se unést odrazy na budovách generovaných pomocí ray tracingu, vylepšeným světlem, stíny a detaily postav. Volitelný režim s frekvencí 60 fps dokonale vdechne život Spider-Manovu světu.

Rychlé nahrávání: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales plně využívá výhod rychlého načítání z ultra rychlého SSD. Proháněj se bleskurychle marvelovským New Yorkem a užívej si téměř okamžitá opětovná načtení hry.

Adaptivní spouště: Spider-Manovy pavučiny přímo v rukách ucítíš díky adaptivním spouštím ovladače DualSense ve hře Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Haptická odezva: Díky haptické odezvě ovladače DualSense ucítíš v rukách i každý z úderů Milese Moralese, jeho pavučinových střel a venomšlehů.

Tempest 3D AudioTech v kompatibilních sluchátkách: Město kolem tebe ožije ve hře Marvel’s Spider-Man: Miles Morales prostorovým 3D zvukem, takže uslyšíš, co se děje na střechách i dole v ulicích. Zvukový systém Tempest 3D AudioTech konzole PS5 tě obklopí zvuky města, umožní ti dokonale se ponořit do prostředí marvelovského New Yorku a vdechne život jedinečným momentům ze Spider-Manova světa.