Po čtvrtečním oznámení Marvel's Spider-Man 2 a Marvel's Wolverine od studia Insomniac Games a společnosti Sony se na internet dostalo několik dalších střípků.

Obě akční adventury jsou ještě daleko, pokračování pavoučího dobrodružství vyjde v roce 2023 na PlayStation 5 a Wolverine se do videoherního světa vrátí ještě později, je teprve v raných fázích vývoje.

Podle herce Tonyho Todda, který ztvárňuje Venoma, bude Marvel's Spider-Man 2 obrovskou hrou. Sám na titulu pracuje zhruba dva měsíce.

Venoma jsme mohli vidět v oznamovacím traileru. Záběry byly zachyceny v reálném čase na PS5, což na některé zapůsobilo. Nešlo totiž o CGI. Prací týmu je ohromena také Bryanna Lindsey, vedoucí VFX umělkyně, která se nemůže dočkat, jak bude vypadat finální verze hry, když na ní budou pracovat ještě dva roky.

Co se Marvel's Wolverine týče, tak scénář píše Walt Williams. Ten má za sebou například Star Wars Squadrons, Star Wars Battlefront 2 a Spec Ops: The Line. Očekávat máme dospělejší tón a půjde o plnohodnotný titul, potvrdil kreativní ředitel Brian Horton.

Horton v Insomniac Games pracuje tři roky a devět měsíců. Deset měsíců byl kreativním ředitelem kampaně Call of Duty v Infinity Ward a 6,5 let se pohyboval v týmu Crystal Dynamics, mimo jiné byl šéfem vývoje Rise of the Tomb Raider.

V minutovém teaser traileru na Marvel's Wolverine můžeme vidět plaketu s nápisem HLK 181 (vpravo dole na baru). Tři slova odkazují na zeleného Hulka, zatímco číslo 181 na komiks The Incredible Hulk, kde se Hulk utká s Wolverinem. Dojde na jejich souboj i ve hře?