Mapa Verdánska byla zničena atomovým výbuchem a Call of Duty: Warzone se připravuje na start třetí sezóny. Populární battle royale akce zve hráče zpět do akce, ale tentokrát na mapě v tematice osmdesátých let.

Časově omezená událost Destruction of Verdansk Part One se nepovedla podle představ. Trvala několik hodin a provázely ji dlouhé čekací fronty na připojení do hry i nedostupné servery. Hráči si odnášejí rozporuplné pocity. Přesto jsou ale rádi, že mohli na vlastní oči vidět zničení mapy, na které strávili nespočet hodin.

Většina se shodne, že bylo nemožné vyhrát a čelit invazi zombíků. Hráči se po infikování proměnili na zombíky, ale čekal je úplně stejný konec jako přeživší. Lidstvo prohrálo a jediným východiskem byly atomovky. Na vše se můžete podívat ve videu nahoře nebo tady v tweetu:

Co dál? Dnes 22. 4. v devět hodin našeho času začne druhá část zničení Verdánska, zatímco třetí sezóna v Call of Duty: Warzone a Call of Duty: Black Ops Cold War startuje v šest ráno.

Podle spekulací má nová mapa podporovat až 250 hráčů. Mezitím Activision oslavuje 100 milionů registrovaných hráčů do Warzone (bezplatná hra byla spuštěna 10. 3. 2020) a 400 milionů prodaných kusů her Call of Duty od října/októbra 2003. Není divu, že každý rok vychází nový díl.

Přečtěte si také: Detaily o třetí sezóně Call of Duty: Black Ops Cold War a Warzone