Koncem tohoto měsíce projde mapa Call of Duty: Warzone změnou. Nepůjde o úplně nové prostředí, místo toho se hráči dočkají evoluce současného Verdánska do stylu 80. let.

Na uniklých záběrech z hrané reklamy vidíme památky z období studené války, které nahrazují původní místa Verdánska. Stadion bude teprve rozestavěný a místo přehrady bude stát most/akvadukt. Proměnou projde také centrum města, bude připomínat 80. léta.

Fanoušci si všimnou nových míst, například něčeho, co připomíná sovětský radarový systém Duga, jenž se objevil v kampani Call of Duty: Black Ops Cold War. Evoluce Verdánska bude mít celkově více společného s posledním dílem CoD.

Přečtěte si také: Letošní Call of Duty nás zavede zpět do druhé světové války

Verdánsko z éry Modern Warfare se na prostředí z Black Ops Cold War promění na konci druhé sezóny Warzone. Za vše budou moci jaderné hlavice a následná exploze. Dá se očekávat, že nový styl mapy zůstane až do roku 2022, kdy se změní na styl dalšího Call of Duty, které vyjde koncem letošního roku - dle všeho nás zavede do druhé světové války.

Call of Duty Warzone je bezplatná battle royale akce, zahrát si ji můžete na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.