Netradiční akční RPG titul Maneater, v němž se hráči vžili do nenasytného a krvelačného žraloka, bude pokračovat. V létě vyjde dodatečný balíček Truth Quest a naváže na předešlé dobrodružství.

„Naším cílem je přinést hráčům více z toho, co milovali u původního Maneateru, s možností zvětšovat se, prozkoumat zcela nové regiony u pobřeží Port Clovis a procházet evolucí s dalšími schopnostmi ke zničení nepřátel,“ píše se v tiskové zprávě.

Příběhové rozšíření Truth Quest se zaměří na organizaci Naval Wildlife a na to, že nemusí být tím, čím se zdá být. Pokud jste Maneater nehráli, tak jde o název televizní reality show. Truth Quest je druhá kapitola a novinář Trip Westhaven věří, že existence super nebezpečného žraloka je důkazem, po němž prahl; vláda tajně vytváří uber-zvířata.

Truth Quest přinese dvě nové epizody show společně s novou oblastí k prozkoumání. Maximální úroveň vašeho žraloka se zvýší na 40, k dispozici bude pět nových evolucí orgánů s jedním dalším orgánovým slotem a zvětší se také maximální velikost žraloka. Připravit se musíte na boj proti novým „uber“ predátorům, lovcům a vojenským pozemním silám. Potěší nové výzvy a další kořist, abyste se stali ještě větším monstrem nad rámec přírody.

Maneater: Truth Quest DLC vyjde během letošního léta pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC verze hry za 14,99 eur.