„Slyšte, slyšte! Na tábor dobrodruhů se konečně snesla noc a vztyčila kolem něj temné, ale zvláštně útulné kulisy. Ve tmě se také v nástěnných malbách na Věži objevily záhadné symboly. To může znamenat jen jedinou věc – je pozdě a nejvyšší čas jít na kutě. Anebo také – druhé sezónní dobrodružství v Minecraft Dungeons s podtitulem Luminous Night právě vyšlo a před rozedněním nabízí k objevování spousty nových věcí!,“ poslouží nám k úvodu tisková zpráva.

Luminous Night vám umožní bojovat ve věži v noci a užít si nové biomy, nepřátele a odměny. Přidávají se také matoucí hádanky a divocí ohniváci, kteří se s velkou slávou vrací do světa Minecraftu.

Co se odměn týče, patří mezi ně třeba příšerně rozkošní domácí mazlíčci nebo také hromada blyštivých emotes, skinů a kouzel. A jako všechna sezónní dobrodružství, i Luminous Night je dostupné zcela zdarma, ale ti, kdo by chtěli získat odměny navíc, si mohou zakoupit druhou stezku odměn.

Těšit se také můžete na nové věci ke zlepšení vašeho života ve hře. Je to třeba úložná truhla do tábora, kde si hráči mohou schovávat všechny předměty a unikátní položky. Vše, co si do ní uložíte, bude cestovat s vámi, a to i tehdy, když si naklonujete postavu nebo budete hrát na jiné platformě – zkrátka v truhle budete mít vše v naprostém bezpečí!