Příznivci lovu nebezpečných monster se na jaře letošního roku mohou těšit na Monster Hunter: Rise. Speciální díl známé série je určen výhradně pro Nintendo Switch.

Capcom připravovanou hru připomíná dvojicí teaser trailerů, které jsou k vidění v japonských televizích jako reklamy. Očekává se, že se z Monster Hunter: Rise na Switchi stane bestseller a hráči si budou boj se všelijakými hrozivými příšerami užívat, stejně tak si užívat zasazení do nindži inspirované oblasti Kamura Village, objevování místní bohaté fauny a flóry a cestu, jak se stát nejlepším lovcem.

„Díky zbrusu novým herním mechanikám jako Wire Action nebo svému psímu společníkovi jménem Palamute se můžete těšit na vylepšený bojový systém, kterým se série Monster Hunter proslavila. Naučte se různé techniky lovu, odhalte stará tajemství a zachraňte svět před téměř jistou zkázou,“ dodává tisková zpráva.

Monster Hunter: Rise má vyjít 26. 3. 2021 na Switch. V lednu/januári má dorazit demoverze. Pro zbytek platforem je tady Monster Hunter: World. Na letošní rok se chystá také film.