Během konference LOA ON Summer se vývojáři masivně multiplayerového RPG titulu Lost Ark pochlubili tím, co do této bezplatné hry chystají.

Nejzajímavější informací z konference je chystaná spolupráce se Zaklínačem 3 od CD Projektu RED. Společnost Smilegate dodala, že crossover chce spustit během letošní zimy. To platí zatím pouze pro korejské servery.

Během přenosu byl ukázán trailer na novou třídu. Jmenuje se Aeromancer a na korejské servery se dostane 6. 7. letošního roku. Jak název napovídá, tato třída je úzce spjata s počasím a údajně dokáže využívat různé počasí i ve svůj prospěch. Jinak spoléhá na vysokou pohyblivost a její útoky lze kombinovat do smrtících komb.

V letním duchu zase proběhne kampaň ve spolupráci s vodním zábavním parkem Ocean World. Tváří kampaně bude Mokoko.

Je otázkou, kdy se tyhle všechny oznámené novinky dostanou do západní verze Lost Arku, kterou má na starost Amazon. Na informace si budeme muset počkat.

Nicméně, konference dokázala, že vývojáři nelení a chtějí hru nadále posouvat. Práci v posledních měsících neměli jednoduchou, v květnu ze zdravotních důvodů odstoupil vedoucí vývoje. Nyní se o tuto pozici dělí tři vedoucí pracovníci, kteří ve studiu pracují téměř 10 let.