Nedávno Microsoft představil bílý ovladač Xbox Elite Series 2. Proto fanoušci netrpělivě vyhlíželi i bílou variantu jejich oblíbené konzole. Ta se sice ukázala, jenže do prodeje nejde.

Nadšencům do herních periferií nemohla uniknout reklama společnosti Logitech na nový bezdrátový headset Astro A30. Zprvu celkem povedená reklama však skrývala něco, co dokázali správní hráči bleskurychle odhalit. V několikasekundovém záběru můžeme kromě bílé varianty PlayStationu 5 a jeho ovladače DualSense spatřit také bílou verzi Xboxu Series X.

To pochopitelně na sítích vyvolalo rozruch a hráči začali spekulovat nad tím, zda se bílé provedení opravdu chystá. Jejich prvotní radost však ihned ukonejšilo prohlášení tiskové mluvčí Microsoftu. Tu kontaktoval web VGC, který s informací přišel jako první. Mluvčí řekla, že bíla varianta konzole byla využita pouze pro reklamní účely společnosti Logitech a v momentálních plánech Microsoftu bílý Xbox Series X nefiguruje.

Na nové barevné provedení si tak budeme muset ještě nějaký čas počkat. Pokud se ho ovšem někdy dočkáme. A co vy? Jste majitelé Xboxu a ocenili byste bílou verzi, případně vyměnitelné barevné kryty jako má konkurenční PlayStation?

Podívejte se na reklamu:

ASTRO A30 Wireless Headset | RULE THE GAME