Pokud trpělivě vyhlížíte hororovo-logické dobrodružství Little Nightmares 2, tak možná vašemu apetitu pomohou nově spuštěné předobjednávky, které zároveň potvrzují, že se hra bude prodávat ve dvou edicích.

Ta základní, Day One, nabídne plnou verzi hry včetně přístupu k exkluzivnímu DLC Nomes' Attic a mini-soundtrack.

Nadšence ovšem potěší spíše sběratelská edice s názvem TV Edition. Ta se bude prodávat za 50 euro (v přepočtu zhruba 1330 Kč) a vypadá to, že exkluzivně v obchodě Bandai Namco a pouze pro Evropu, alespoň zatím. Kromě hry a přístupu k DLC Nomes' Attic dostanete při pořízení také několik dalších bonusů.

Sběratelskou krabici, detailní diorama zobrazující útěk obou hlavních postav skrze televizi, plnou verzi soundtracku na CD (i digitálně), artbook The Art of Little Nightmares 2 (taktéž i v digitální podobě), steelbook, nálepky, digitální wallpapery a avatary a v případě PS4 verze i dynamické téma. Chybět nemá ani 3D lentikulární obrázek a za předobjednávku edice navíc ještě dostanete klíčenku Mono.

Za předobjednání hry v jakékoliv edici také dostanete masku Mokujin inspirovanou stejnojmennou postavou ze série Tekken. A pokud by vám to stále nestačilo, můžete v obchodě Bandai Namco najít i limitovanou dioramovou sošku s postavičkami Six a Mono.

Co do obsahu je sběratelská edice Little Nightmares 2, obzvlášť za tu cenu, skutečně nabitá. Hra samotná pak vychází 11. 2. 2021 pro PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. Pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S později.