Nedávné úspěchy Spider-Mana, Batmana, Star Wars a dalších slavných značek ve videoherním světě probouzí touhy dalších. V dohledné době se nám ve velké hře předvedou Harry Potter, James Bond a Indiana Jones. Následovat by mohl John Wick.

Akční série s Keanu Reevesem v hlavní roli se řadí mezi neúspěšnější filmové série. I proto generální ředitel společnosti Lionsgate věří, že by se z Johna Wicka dala udělat velká AAA hra. Dokonce obdržel několik návrhů.

„Určitě máme zájem to posunout dál, ale v tuto chvíli o tom nechci říkat nic bližšího,“ dodal Jon Feltheimer během prezentace hospodářských výsledků Lionsgate. Doufejme, že pokud k něčemu dojde, tak si Johna Wicka zahraje Keenu Reeves. V Cyberpunku 2077 od CD Projektu RED si ho hráči hodně oblíbili.

Vypadá to, že fanouškům by se mohl splnit sen. Otázkou zůstává, jak dlouho budou v Lionsgate vybírat návrhy. A hlavně, kdo má vůbec zájem na takovém titulu pracovat. John Wick zatím do videoherního světa vstoupil jako mřížková taktická akce John Wick Hex, jež vyšla v roce 2019.