Společnost Square Enix oznámila, že příběhová adventura Life is Strange: True Colors pro Nintendo Switch vyjde 7. 12. letošního roku. V tento den bude digitální verze dostupná na Nintendo eShopu. Pokud jste příznivci fyzických verzích, tak na cartridge dorazí hra 25. 2. 2022.

Life is Strange: True Colors původně vyšlo 10. 9. na hlavní platformy v podobě počítačů a konzolích PlayStation a Xbox. U Switch verze vývojáři přepracovali celou hru, včetně hratelnosti, modelů postav, objektů, prostředí i nasvícení.

„Jsme nadšeni, že konečně můžeme nabídnout Life is Strange na Nintendo Switch a umožnit hráčům užít si hru doma i na cestách,“ řekl Jon Brooke, vedoucí Square Enix External Studios. „Jedná se o nejpokročilejší hru v sérii, takže pro nás bylo důležité udržet vysoký standard vizuální kvality, výkonu a optimalizace při uvedení hry na novou platformu. Jsme nadšeni, jak verze pro Switch dopadla, a nemůžeme se dočkat, až s tímto vydáním ještě více rozšíříme naši skvělou komunitu hráčů.“

Když Alexin bratr zemře při podezřelé nehodě, musí Alex přijmout svou těkavou psychickou sílu Empatie, aby odhalila tajemství, která se skrývají v městečku Heaven Spring. Alexina cesta, síla a budoucnost jsou plně pod kontrolou hráče.