Life is Strange: Remastered Collection, kolekce remasterů prvního dílu Life is Strange a prequelu Life is Strange: Before the Storm, má vyjít už 1. února/februára, ale dosud jsme toho z nich moc neviděli. Když se tedy na sociálních sítích nově objevila zpráva od vývojářů, nejspíš všichni očekávali, že dojde k dalšímu odkladu. Naštěstí se tak ale nestane. Tedy, ne v případě všech verzí.

Tvůrci potvrdili, že Life is Strange: Remastered Collection ve verzi pro PC, Stadii a konzole PlayStation a Xbox vyjdou podle plánu na samém začátku následujícího měsíce. Opozdí se pouze port pro Nintendo Switch, a to jak v případě Life is Strange, tak Life is Strange: Before the Storm. Nové datum vydání bohužel oznámeno nebylo, víme jen, že se majitelé Switche dočkají někdy během letošního roku.

Vývojáři také potvrdili, že mají v záloze nějaké ty propagační materiály, které oba remastery naplno představí a ukážou. První rozsáhlejší pohled na remasterovanou kolekci bude k dispozici příští úterý, 25. ledna/januára. Doufejme, že v nás zanechá lepší dojem než zatím poslední trailer z loňské výstavy E3, v němž bylo třeba nemalé množství změn hledat pod mikroskopem.

Life is Strange: Remastered Collection vychází 1. února/februára 2022 ve verzi pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One a Stadii. Verze pro Switch dorazí později během letošního roku.