Dám vám takovou menší hádanku. Co se stane, když se spojí herní průmysl s prasetem a kotoučovou pilou? Některé z vás možná napadne řeznický simulátor, ve kterém budete porcovat jeden kousek vepřového za druhým, ale vývojářům z JTown Games se pod tímto vybavilo úplně něco jiného. Konkrétně jejich nadcházející titul s názvem Human Farm.

Human Farm se odehrává v alternativním světě, kde se evoluce vydala trochu jinou cestou. Vše je naprosto stejné jako ten náš svět až na to, že dominantním tvorem není na Zemi člověk, nýbrž zvíře s růžovou pokožkou, třemi prsty a čenichem s velkým obchodním smyslem. Pro ty, kterým to ještě nedošlo, vžijete se do role humanoidního prasete a budete spravovat proces sklizně lidského masa. Prostě prasárna jak vyšitá!

Abyste byli ve hře úspěšní, musíte splnit hned několik důležitých podmínek. Chov lidského masa je velmi složitý a monotónní proces, který vyžaduje neustálý dohled a sterilní prostředí. Váš produkt by totiž jinak nemusel dosahovat takových kvalit, jaké zákazníci požadují.

Velmi důležité je také udělat si dobré jméno. Nejlepší reklamou jsou samozřejmě spokojení zákazníci, a proto zvyšte svůj prodejní prostor a vylepšete design interiéru novým nábytkem. Každý příjemný zážitek z nakupování může potenciálně vést k více klientům a prodejům.

Poslední důležitým aspektem hry je postupný vývoj vaší společnosti. Začnete jako maloobchodník a postupně se začnete vypracovávat na globální úroveň. Vašim cílem bude obrovský průmyslový podnik, který bude dodávat i na mezinárodní trhy. Docílíte toho pouze úsilím a dobře investovanými penězi do vylepšení majetku jako sklady, jatka, chladírny, obytné oblasti pro chov lidí a mnoho dalšího.

Pokud byste si tuto šílenost chtěli vyzkoušet, tak si bohužel budete muset počkat až do roku 2021, kdy dorazí na PC prostřednictvím služby Steam.