I přestože se většina z nás těší na Star Wars Jedi: Fallen Order, tak LEGO Star Wars vypadá minimálně z traileru skvěle. Přeci jen se jedná o LEGO hru a ty bývají vždycky trochu odlišné, a to je možná i důvod, proč jsou tak oblíbené.

Hra by nás měla vzít do všech devíti filmů Star Wars a bude jen na nás, v jakém pořadí si příběh odehrajeme. Ve hře by mělo být na výběr z mnoha hratelných postav, takže ať už preferujete Jedie nebo Sithy, přijdete si na své. Neměli by taktéž chybět již legendární lokace z filmů. Ve hře by měla být i větší volnost a nic by vám nemělo bránit v cestování světem, jak se vám zlíbí. V neposlední řadě bychom se měli dočkat typického humoru LEGO her.

LEGO hry nikdy nebyly špatné, ba naopak. Důkazem je i fakt, že série LEGO Star Wars her od svého uvedení v roce 2005 prodala více než 50 miliónů kopií. LEGO hry nám dávají možnost zahrát si příběhy z filmových pláten a ještě k tomu se u nich můžeme zasmát díky jejich typickému humoru. Douglas Reilly, viceprezident Lucasfilm Games, řekl: "Ságou Skywalker jsme chtěli dát fanouškům kompletní zážitek ze světa Star Wars se vším humorem a šarmem, který je pro LEGO jedinečný." 

Pokud vám nevadí LEGO hry a máte rádi Star Wars či přesněji řečeno Star Wars filmy, tato hra bude pro vás jako dělaná. Hra samotná by měla vyjít v příštím roce na PS4, Xbox One a Nintendo Switch. A jak se trailer líbí vám? Máte rádi lego hry?