Je asi zbytečné představovat hru Left 4 Dead 2. Tato střílečka od společnosti Valve je jedním z důvodů, proč tohle americké studio dodnes patří mezi nejoblíbenější na světě, i když toho v posledních letech zrovna moc nevydali. Kooperativní akční střílečka pro 4 hráče proti zombíkům a jim podobné havěti vyšla téměř před 11 lety, a i po tak dlouhé době se vývojáři rozhodli přidat do hry nový obsah. Jde vidět, že některé hry prostě nestárnou. 

Valve se však o svůj kooperační klenot pravidelně stará, a jednou za čas vydá nějaký ten update zlepšující zabezpečení hry, opravující herní chyby či vylepšující grafiku. Je tedy pravdou, že i po tolika letech je hra více než hratelná. Tentokrát však vývojáři přichází s něčím docela nečekaným a do hry přináší nový obsahový update nazvaný The Last Stand a je tak prvním přídavkem svého druhu od roku 2012. Je však třeba přiznat, že se jedná o komunitní výtvor oficiálně schválen pro vydání samotnou společností. 

Pokud patříte mezi pamětníky originálního Left 4 Dead, můžete si pamatovat The Last Stand jako survival mapu. Do druhého dílu se však doposud oficiální cestou nikdy nedostala. Zůstává tak otázkou, proč se Valve rozhodlo vydat tuto mapu do hry po tak dlouhé době. Navíc když díky Steam Workshopu mají hráči možnost stáhnout si do druhého dílu její fanouškovskou kopii. Věříme, že v tom bude něco více a uvidíme, jaké má Valve s touto hrou plány. Více informací včetně data vydání bohužel stále nemáme.