Už zítra, 16. 10., v 19:00 začíná DC FanDome, kde se mimo filmových a seriálových věcí od Warner Bros. předvedou i hry Gotham Knights a Suicide Squad: Kill the Justice League. Právě na ně tady máme zajímavá lákadla.

Suicide Squad: Kill the Justice League ukázalo nový screenshot. Ten je mnohem hezčí než ty, které byly zachyceny z teaseru. Snímek zveřejnil Sefton Hill, spoluzakladatel studia Rocksteady a kreativní ředitel hry, s cílem nalákat nás na sobotní akci.

Připomeňme, že hlavními hrdiny jsou Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang a King Shark. Rocksteady Studios, autoři Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City a Batman: Arkham Knight, slibují charakteristickou příběhovou hratelnost z pohledu třetí osoby v kombinaci s dynamickou akční střílečkou. K tomu si přidejte ještě humorné scénky. Těšit se máme na detailní otevřený svět Metropolis.

Gotham Knights, které sází na kooperativní zážitek a originální příběh po smrti Batmana, připravilo několik upoutávek, které potvrzuje gothamský Soví tribunál. Jedná se o starobylou spikleneckou organizaci, která je složena z bohatých obyvatel Gothamu. Všechna videa jsou z nějakého sídla se strašidelnými obrazy lidí v různých maskách.

Obě hry mají vyjít v roce 2022. Jen s tím rozdílem, že Gotham Knights bude pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One, zatímco Suicide Squad: Kill the Justice League pouze pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.