Krvavé a brutální středověké bitvy si užijeme ve větším měřítku a s větším množstvím adrenalinu. Torn Banner Studios chce 8. 6. 2021 pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 a Xbox Series X/S vydat Chivalry 2, které má být ve všech ohledech lepší než předchůdce.

V období od 23. do 26. 4. bude Chivalry 2 testováno. Do bety se zaručeně dostanou všichni, co si hru předobjednají. Titul bude podporovat hraní napříč platformami už v betě, aby ultimátní středověké bitvy byly zajímavější.

Přečtěte si také: V akci Necromunda: Hired Gun si pořádně zastřílíte

Na betu lákají nové trailery. První (úplně nahoře) je věnován čistě uzavřené betě. Zbývající tři videa nám dávají možnost prohlédnout si mapy Coxwell, Tournament Grounds a Wardenglade.

OD UZAVŘENÉ CROSS-PLAY BETY CHIVALRY 2 MÁTE OČEKÁVAT:

Cross-play napříč všemi platformami: Cross-play stírá hranice mezi PC a konzolemi, čímž hráčům umožňuje utkat se na bojišti společně, nehledě na platformu.

Na velikosti záleží: Užijte si chaos na epických středověkých bojištích, vrhněte se do přední linie a vychutnejte si skutečně obří souboje s podporou až 64 hráčů, které mají zachytit intenzitu i rozsah „Bitvy bastardů“ ze Hry o trůny.

Přečtěte si také: Středověká bojovka Chivalry 2 míří i na současnou a novou generaci konzolí

Ovládněte meč, luk nebo… kuše: Váš arzenál se rozšíří o nový systém podtříd, který poskytuje větší rozmanitost než kdy dřív. Čtyři základní třídy se dělí na 12 podtříd včetně kontaktního/střeleckého hybrida v podobě harcovníka a pikenýra, který udržuje nepřátele v uctivé vzdálenosti pomocí kontaktního boje na větší vzdálenost.

Svět je vaše zbraň: Ovládněte bojiště díky celé řadě těžkých obléhacích strojů včetně balist, katapultů, trebuchetů, beranidel, mantletů, pastí s bodáky, žebříků a dalších. Vybudujte si obranu pomocí bodáků, pastí na medvědy a dalších podobných vychytávek. Poškození můžete působit i díky spoustě „nalezených předmětů“ na bojišti. Zkuste vypít pohár medoviny a zasadit smrtící úder kalichem anebo dorazit protivníka tím, že ho udeříte do tváře hořící slepicí!

Nová mapa – Obrana Rudhelmu: V prvním veřejném demu Chivalry 2 od PAX East 2020 si užijte návrat oblíbeného režimu Team Objective a přidejte se k útočícímu či bránícímu se týmu, zatímco bude 64 hráčů zápasit o kontrolu dobře opevněného hradu na dosud neviděné mapě.

Spousta režimů: Kromě přídavku v podobě režimu Team Objective si budou účastníci uzavřené bety moci rovněž zdokonalovat schopnosti v celé řadě dalších režimů včetně Team Deathmatch a Free-for-All.

Chivalry 2 je bojová hra pro více hráčů z pohledu první osoby inspirovaná epickými středověkými filmovými bitkami. Hráči jsou vrženi do akce během ikonických dobových okamžiků – od řinčení mečů přes salvy hořících šípů po obléhání rozlehlých hradů a další. Ovládněte obří bojiště, zatímco katapulty rvou zemi na kusy a hráči ztékají hrady, vypalují vesnice a vraždí špinavé sedláky na staronových mapách z režimu Team Objective.

Hra vyzývá hráče, aby se chopili meče ve zcela novém a vylepšeném soubojovém systému, který kombinuje údery v reálném čase a plynulý systém komb, který urychluje akci a umožňuje hráčům vytvořit na bojišti vír oceli. Hra Chivalry 2 byla vytvořena s možností bojovat proti více protivníkům najednou a kombinuje to nejlepší z žánru FPS a bojových her, díky čemuž nabízí bezkonkurenční kontaktní zážitek.

„Náš vývojářský tým pracoval ze všech sil, aby vytvořil tu nejlepší možnou středověkou bojovou hru,“ řekl Steve Piggott, zakladatel Torn Banner. „Chivalry 2 nabídne všechno, co ve hře chtěli mít fanoušci prvního dílu, a ještě spoustu věcí navíc – od základu přepracovaný soubojový systém a obrovská vylepšení grafiky i velikosti.“

Přečtěte si také: Skull and Bones čeká další uzavřená beta. Sdílení a streamování je povoleno

„Řemeslná práce a kreativita našich partnerů v Torn Banner Studios na nás neustále dělá velký dojem,“ prohlásil John Gibson, ředitel a spolumajitel vydavatelské společnosti Tripwire Interactive. „Díky hře Chivalry 2 vytvořili něco skutečně speciálního. Připravili základ hry, která hráčům umožní v následujících letech prožívat epické středověké bitvy na všech pěti hlavních herních platformách.“