Vzhledem k tomu, že marvelovský záporák Galactus se již nesnaží vycucnout celou Fortnite planetu, může tato slavná battle royale akce bezpečně přejít do své nové sezóny. Jak už jsme vás dříve informovali, tak pátá sezóna druhé kapitoly nese název Zero Point a z hráčů se stanou lovci s úkolem pomáhat ostrovanům v nové, nestabilní realitě. Nové zbraně, skiny a úkoly se měly točit okolo seriálu Mandalorian, jak se však zdá, nebude to jediné téma nejnovější sezóny. Do hry se zřejmě dostanou i známé herní postavy a tou první není nikdo jiný než pomstychtivý Kratos. Doufejme tak, že zůstane dostatečně family-friendly.

Jak bylo oznámeno na oficiálním PlayStation blogu, tak jako první z nové série skinů Gaming Legendary Series bude k dispozici právě oblíbená postava kultovní série God of War. Společně s ním se můžete těšit i na některé ikonické předměty, jako je sekyra Leviathan, Mimirova hlava a Kratův Guardian štít. Pokud si tento skin zakoupíte, a navíc si s ním zahrajete na konzoli PlayStation 5, získáte navíc speciální Kratův skin s nasazeným brněním. K dispozici je ve Fortnite obchodě právě teď za 2200 herní měny. Postava není vázána pouze na konzole od Sony, Krata si tak můžete zakoupit na jakémkoliv zařízení

Přečtěte si také: Fortnite vstupuje do další sezóny s hrdiny seriálu Mandalorian

Jak jsme již řekli, jedná se o teprve první postavu z nové série skinů. Zdá se tak, že se v budoucnosti můžeme těšit i na jiné kultovní herní postavy. Dle nedávných úniků se totiž svého zastoupení ve Fortnite světě dočká i postava, která je doma na konkurenčním Xboxu. Na Twitteru se totiž objevily obrázky předmětů, které patří super vojákovi Master Chiefovi z další slavné herní série Halo. Kdy do hry dorazí, nevíme, čekáme však, že to bude velice brzy.