KFC znovu škádlí svou konzolí. Řetězec fast food restaurací už v létě oznámil svou KFConsole, tedy záhadnou konzoli, kterou jsme všichni vnímali jako vtip související s problematickými prezentacemi PlayStationu 5 a Xboxu Series X. Marketing KFC ale pokračuje.

KFC dokonce připravilo oficiální stránky, podrobnější informace a trailer. Řetězec mluví o podpoře virtuální reality a ray-tracingu. Zařízení má být schopno přehrávat hry rychlostí až 240 snímků za sekundu a pro zájemce má být připraveno rozlišení 4K.

Kombinace všech těchto prvků by byla bláhová, ale použit má být case Cooler Master NC100, který připomíná gril. Možná na něm půjdou ugrilovat kuřecí stehýnka. Konzole má být poháněna procesorem Intel Core i9 (9. generace), grafickou kartou NVIDIA RTX (konkrétní model neznáme) a data budou uložena na dvou SSD - Seagate BarraCuda 1TB SSD. Díky nim vám nikdy nemá dojít místo na hry a navíc se hry budou načítat velmi rychle.

Přečtěte si také: KFC představilo simulátor randění. Obletovat budete plukovníka Sanderse

„Díky patentované kuřecí komoře nikdy neriskujete, že vaše kuře vychladne. Díky využití systému přirozeného tepla a proudění vzduchu se nyní můžete soustředit na svou hru a vychutnat si mezi koly horké, křupavé kuře,“ uvádí KFC ohledně nezvyklého „šuplíku“ v konzoli.

Co myslíte, je možné, aby KFC mělo vlastní konzoli, která by byla takhle nadupaná? Dle mého je to všechno jen vtip, ale třeba kuřecí křidýlka překvapí. „POWER YOUR HUNGER“.