Vývojáři ze společností Hyperstrange a CreativeForge Games oznámili další díl legendární série Postal, s podtitulem Brain Damaged. Bude se jednat o spin-off prvního Postalu, který bude z pohledu první osoby a v pixelové retro grafice. Dočkat bychom se ho měli na PC i nespecifikovaných konzolích v roce 2021 – pravděpodobně pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X a Nintendo Switch. Stejné platformy totiž zvolil 3D Realms u Graven, duchovního nástupce druhého Hexena.

Přečtěte si také: Graven je duchovní nástupce legendárního Hexenu

Šéf vydavatelství Running with Scissors Vince Desi o hře řekl: „Nejnovější Postal nebyl pořádnou střílečkou, na jaké jsme byli dříve zvyklí. Brain Damaged bere pochodeň všem uchazečům o titul ‘nejvíc badass střílečka‘ a vylučuje vše, co chtějí fanoušci vidět. Postal Dude je zpět a je špinavější než kdy dřív.“

Running with Scissors také vypustili do světa krátký popis hry:

Oblíbený, v županu oblečený antihrdina bojuje s mozkovou poruchou. Když je opilý nebo zfetovaný a zavře oči, objeví se v psychedelickém, naprosto pokrouceném snu. Ten je plný hladových šílenců s dildy místo rukou, zabijáckými babičkami, které svým obětem uřezávají hlavu, a mimozemšťanů snažícími se dostat se mu pod župan.

Prostřílejte se skrz postupně se stěžující úrovně, porazte své sny plné kulek a moči. Skákejte, jezděte a uhýbejte v retro stylizovaných místnostech, například v blázinci, ve vesmíru nebo v Area 69. Ať se pohnete kamkoliv, budete cítit nádech starých hardcore stříleček z 90. let. 

Zatímco budete zavaleni nostalgií, musíte naplno využívat své schopnosti a reflexy, abyste přežili alespoň chvíli. K tomu vám bude sloužit hromada zbraní, od dvouhlavňové brokovnice až po dobře známý „Cat Silencer“.

Postal: Brain Damaged by měl vrátit sérii do starých kolejí a měli bychom se v něm dočkat pořádné porce parodie popkultury, politiky a celkově moderní společnosti. „Utečte z reality do světa, kde můžete zabíjet hipíky, plivat na všechno kolem sebe, a přitom plakat v pixelové krvi nepřátel za doprovodu soundtracku ze staré školy,“ dodává vydavatel.