Konference plná kontroverze a šíleností

Pro některé se může zdát, že to Devolver už trochu přehnal, a zase někteří si tuto konferenci určitě užili. Toto je věc názoru a záleží na tom, kolik krve dokážete snést. Hned ze začátku Nina Struthers zlomila moderátorovi vaz a celou show převzala. Vítejte u Big Fancy Press Conference.

Devolver se minulý rok zrovna nepředstavil v nejlepším světle - vytvořil parodii na nudné konference, které na E3 můžeme vidět, a pojal to tak trošku po svém. Moderátorka přišla o hlavu, ne jedna ruka byla ztracena a celé to velkolepě skončilo. Letos tomu nebylo jinak. Ze začátku to sice vypadalo jako normální představení několika her, ale poté přišla Nina a převzala celé moderování v „jejím stylu“.

Výslovnost GIF je velmi důležitá - „džif“, nebo „gif“? Podle moderátorky jednoznačně GIF. Jeden člověk z publika se ale rozhodl nesouhlasit. Hned v zápětí skončil v plamenech. Ano, nemazlili se s tím. Co se týká titulů, byly představeny celkem tři.

Tituly na tak šílené konferenci? No jistě!

Devolver samozřejmě představil i nějaké ty hry. Sice to nebyly AAA tituly, ale některé z vás můžou pobavit. Jedním z nich byl SCUM, multiplayer survival hra s velkými možnostmi úprav postav a také světem plným robotů. Další oznámená hra byla My Friend Pedro - 2D střílečka, ve které používáte různé parkour skilly pro postup v úrovni. Tato hra je stejně šílená jako samotná konference. Posledním oznámeným titulem byl Metal Wolf Chaos XD. Jedná se o předělanou hru z roku 2004, ve které bojují roboti.

Stojí vůbec tato konference za to, abyste se na ní podívali? Ano! Tedy... pokud máte silný žaludek. Jelikož se jedná i o pokračování konference z minulého roku, určitě se mrkněte i na tu z roku 2017. Náš záznam přenosu i s komentářem najdete zde.