Začátkem nového roku skončila podpora technologie Adobe Flash. Ta si vzala do hrobu všechny webové aplikace, které ji využívaly. Mezi nimi nechybí série Papa’s her. Pojďme se ohlédnout za Papa’s Pizeria, Donuteria, Pastaria a dalšími.

Přečtěte si také: PlayStation láká na Helldivers 2. Střílečka vyjde i na PC

Jedny z mála flashových her, které byly zábavné. Tak se dá popsat série Papa’s her od Flipline Studios, která určitě provázela řadu z vás v dětství. K sérii se váže unikátní grafika, hudba a jednoduchá hratelnost, která se dala spustit na kterémkoli prohlížeči.

Všechny hry se drží stejného základu, stanete se zaměstnancem „restaurace“ a připravujete pokrmy pro zákazníky. Objednávky, které přicházejí stále ve vyšších frekvencích, musíte co nejpřesněji vyplnit a podle toho, jak se vám to podaří, se také odvíjí váš platební šek.

Hry nás teď ale s odchodem Flashe opouští, minimálně v prohlížeči. Poslední dva roky totiž studio pracuje na převodu všech her na mobilní zařízení, kde jsou všechny nyní za asi padesát korun, takže si přeci jen budete moct sérii zahrát i nyní.

Mezi nejlepší hry se podle nás řádí Papa’s Cupcakeria, ta je jedna z těch, které vám doporučujeme, pokud si budete nějakou Papa's hru chtít koupit. Jestli investice stojí za to, je ale samozřejmě jen na vás.