Už od víkendu se spekuluje o brzké prezentaci Microsoftu. Že se něco chystá, potvrdil dnešním tweetem i šéf marketingu Xboxu, když napsal, že by to měl být zábavný týden a těší se na další dny.

Server Windows Central mezitím zjistil, že by mělo jít o komornější prezentaci. Jmenovat se má Developer_Direct a předvést nadcházející hry od Xboxu a Bethesdy. Detailněji se máme podívat na hry Redfall, Forza Motorsport a Minecraft Legends, stejně tak na obsah od ZeniMax Online Studios.

Show je popisovaná jako intimní pohled na hlavní hry pro rok 2023. Očekávaný Starfield možná bude mít vlastní show později kvůli většímu marketingovému úderu.

Vypadá to, že Developer_Direct by mohl Microsoft přinášet častěji, podobně jako Nintendo a Sony své mini-prezentace. První se má uskutečnit prý 25. 1. 2023 ve 21:00 našeho času. Pokud je to pravda, tak oficiální pozvánka by neměla být daleko.

Jak dříve Microsoft oznámil, Redfall a Starfield mají dorazit během první polovině roku 2023. Forza Motorsport a Minecraft Legends jsou slibovany na letošní jaro. Tak uvidíme, zda se něco nezměnilo.