Je to již nějaký ten pátek, kdy přišlo první hlasování k další komunitně volené kolekci a nyní nastal čas, aby spatřila světlo světa - kolekce Parádní pletení - výsledek je DOSLOVA parádní a střelený trailer je toho důkazem.

PARÁDNÍ PLETENÍ

Někomu to může připadat jako pořádná nuda, nicméně tohle téma vyhrálo mezi rozličnou škálou témat, která tvůrci komunitě nabídli jako možnosti pro novou kolekci, o které si budou sami hráči rozhodovat pomocí hlasování.

Hlasování proběhlo hned několik - téma kolekce, činnosti/dovednosti, art styl, objekty režimu stavby, objekty do tvorby simíka, název i ikona - o tom všem rozhodovali hráči.

PLETENÍ

Kdo by čekal, že hlavní činností pro tuto kolekci bude pletení. Stačí simíkům pořídit košíček s klubíčky a můžou se do toho vášnivě pustit. Kdokoliv od dítěte po simíka seniora může začít tvořit - oblečení, hračky, kusy nábytku, dekorace všeho druhu. Nově taky bude možné některé předměty z katalogu tvorby simíka i režimu stavby zpřístupnit až po jejich upletení simíkem, do té doby budou uzamčené. Mimo jiné bude také možné uplést Yarnieho ze hry Unravel jako hračku pro děti!

HOUPACÍ KŘESLO

Jeden z předmětů, který tato kolekce přinese, je houpací křeslo. Tolik chybělo všem simíkům seniorům na jejich verandové šlofíčky! Bude dostupné ve dvou verzích s polštářem a bez něj - přesně tak, jak si komunita odhlasovala. Celkově se ke kolekci hodí, protože svým tématem tak nějak patří spíše k simíkům seniorům, kteří byli do teď poměrně dost odsunuti a nebylo toho mnoho, co by pro ně bylo ušité na míru právě jako tato nová kolekce.

PLOPSY

Třikrát hurá pro možnost online prodeje simíkovských výtvorů - svetry, hračky, nábytek, dekorace, svíčky, obrazy, knížky - to všechno a mnohem víc bude nyní možné prodávat také online na aplikaci Plopsy - což je jakási simíkovská adaptace existujícího Etsy, kde lidé prodávají produkty své výroby. Pokud nemáte se svými simíky čas věnovat se postávání u stánku, kde své předměty ukazujete světu, je tohle skvělá alternativa pro zisk trošky toho času navíc na upuštění uzdy své kreativity.

Pokud už se nemůžete dočkat, nebojte se. Kolekce vychází již 28. 7. - tedy za necelých 14 dní. Do té doby nám můžete napsat, zda jste se do hlasování zapojili, zda jste spokojeni s výsledkem a zda si kolekci pořídíte.

Přečtěte si také: V novém dodatku The Sims 4 budete řešit ekologii