Pokud se počítáte mezi takzvané „completionist“ hráče, tak vám s nadcházejícím Dying Light 2 přejeme pevné nervy. Studio Techland na oficiálním twitterovém účtu hry zveřejnilo poměrně strohý a jednoduchý obrázek, který prozrazuje jedinou, avšak poměrně zajímavou informaci.

Kompletní dohrání hry vám zabere 500 hodin. Do toho se počítá udělání naprosto všeho, co bude hra nabízet. Nejen kampaně, ale také všech vedlejších úkolů, dohrání všech konců a dalších věcí, jako jsou pravděpodobně různorodé výzvy, najití všech sběratelských předmětů a podobně.

I na poměry 100% dohrání je 500 hodin poměrně mohutné číslo, takže můžeme hlavně doufat, že půjde o kvalitní obsah. Pro srovnání můžeme v tweetu také najít informaci, že chůze pěšky z polské Varšavy do španělského Madridu zabere 534 hodin.

V reakci na některé negativnější komentáře vývojáři vydali menší aktualizaci tweetu, ve které zmiňují, že se 500 hodin vztahuje pouze ke 100% dohrání hry. Běžný hráč, který dohraje příběh, splní (některé) vedlejší úkoly a bude prozkoumávat by měl všechno v pohodě zvládnout do 100 hodin. Což je i tak poměrně solidní číslo.

Přečtěte si také: Podívejte se na strom dovedností v Dying Light 2

Dying Light 2 přitom vychází 4. 2. pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Nachází se tak v dost nabitém únoru/februári a celkově první polovině roku.