Dnes je tomu přesně rok od vydání kompetitivní střílečky Valorant od tvůrců z Riot Games. Na první výročí hry si připravili velké oznámení – Valorant Mobile, mobilní verze tohoto titulu, která má za cíl přinést universum Valorantu větší sortě hráčů.

Anna Donlon, která v projektu zastává samozvanou pozici „výkonné rozhodovatelky věcí“ (čtěte výkonné producentky), se nechala slyšet, že jejich cílem v prvním roce existence hry bylo zajistit důvěru a respekt hráčů vůči nim.

[...] abychom [hráčům] dokázali, že Valorant bude vždy prosazovat naprosté základy skutečně hodnotné kompetitivní střílečky,“ řekla. „Možnost vidět naši zvětšující se základnu hráčů uznávat, co se snažíme s Valorantem udělat, je více, než co jsme mohli čekat a jsme nadšeni, že budeme moci tu samou kompetitivní zkušenost nabídnou ještě více hráčům.

Bohužel je to zatím vše, co o samotném oznámení a hře víme, nebylo řečeno ani přibližné datum vydání. Do té doby si můžete v samotné hře na počítači užít oslavu výročí po boku 14 milionů aktivních hráčů každý měsíc, jak studio Riot Games oznámilo.