Nejočekávanější hra roku se po řadě odkladů konečně blíží a hráče zajímá, kolik hodin si mají připravit na dohrání. Pomůže Łukasz Babiel. Vedoucí QA oddělení studia CD Projekt RED se na Twitteru pochlubil, že už nějakou dobu hraje na nejtěžší obtížnost, a ještě neviděl závěrečné titulky.

Babiel pro své dobrodružství zvolil cestu Nomáda a ve světě Night City strávil již více než 175 hodin a stále není u konce. Nutno ale podotknout, že dotyčný hraje Cyberpunk 2077 na nejtěžší obtížnost, hraje kradměji než obvykle, shromažďuje vše, co může, a využívá všechny funkce hry, které nabízí.

Cyberpunk 2077 rozhodně nebude na jeden víkend. To ostatně naznačilo i pár novinářů, kteří měli možnost si očekávané akční RPG z pohledu první osoby na pár hodin zahrát. Nesmíme také zapomenout na tři odlišné životní cesty (Nomád, Dítě ulice a Korporát). Ty se budou lišit v začátcích příběhu a přinesou jiné možnosti v řešení jednotlivých situacích. Z toho důvodu mohou hráči plánovat Cyberpunk 2077 dohrát hned třikrát.

Nezapomeňte na poslední informace o hře. V dnešním Stručně jsme vás informovali, že majitelé grafických karet od AMD si na podporu ray-tracingu budou muset počkat. O víkendu jsme vám přinesli aktualizované systémové požadavky a předtím jste si mohli poslechnout část soundtracku a podívat se na nové obrázky.

Cyberpunk 2077 vychází s českými titulky 10. 12. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hra poběží skrz zpětnou kompatibilitu také na PlayStation 5 a Xbox Series X/S, ovšem bezplatná aktualizace s vylepšením pro next-gen konzole se očekává až v roce 2021.

*Ve videu věnované životním cestám si můžete zapnout české titulky.