V Japonsku během vánočních svátků pilně pracují. Dokládá to i příspěvek od designéra, scénáristy, režiséra a producenta Hidea Kojimy. Ten se na Twitteru pochlubil fotografií z kanceláře a textem, že pracuje na konceptu svého dalšího projektu.

V současné době se můžeme pouze domnívat, co Kojima po Death Stranding tvoří. V předešlých týdnech se hovořilo o tom, že tvůrce série Metal Gear Solid chce vytvořit nejděsivější hororovou hru, která inovujete tento žánr. Stejně tak by ale rád pronikl do světa filmů.

Připomeňme si, že Hideo Kojima opustil Konami na konci roku 2015 a od té doby pracoval na akční adventuře Death Stranding. Ta vyšla 8. listopadu/novembra 2019 (v létě 2020 dorazí na PC) a u nás sklidila velmi pozitivní hodnocení. Než se Kojima rozešel s Konami, tak připravoval Silent Hills s Normanem Reedusem, jenž se stal hlavním hrdinou Death Stranding.

Co byste si chtěli od Kojimy zahrát? Pokud chcete pokračování Death Stranding, tak u druhého dílu by Kojima podle svých slov začal od nuly. Šlo by o odlišný, originální titul.