Společnost Electronic Arts se rozhodla nabídnout hru Knockout City všem hráčům zdarma po dobu prvních 10 dnů po vydání. Všichni zájemci si zběsilou vybíjenou budou moci vyzkoušet na PC, PS4, Xboxu One, Switch a prostřednictvím zpětné kompatibility na PS5 a Xbox Series X/S.

Hru vytvořila firma Velan Studios a plná verze dorazí 21. 5. letošního roku ve dvě hodiny odpoledne našeho času. Zdarma bude Knockout City do 30. 5. Další den se začne hra prodávat za 19,99 eur na všech platformách. Kromě toho 25. 5. odstartuje také první sezóna s celou řadou výzev a speciálních událostí.

Knockout City bude navíc součástí předplatného EA Play a Xbox Game Pass Ultimate. EA má tak šanci oslovit miliony hráčů po celém světě.

Přečtěte si také: EA neopouští PS4 a Xbox One: V nejbližší době žádné exkluzivity pro novou generaci

„Dejte dohromady tým a rozdejte si to s rivaly v Knockout City, kde si s nimi srovnáte účty v týmových VELKOLEPÝCH ZÁPASECH VE VYBÍJENÉ pro více hráčů. Házejte, chytejte, přihrávejte, uhýbejte a probíjejte si cestu k pozici jedničky ve vybíjené!“ dočteme se v popisku hry.

„Upravte si postavu a vytvořte tým s přáteli s cílem ovládnout Knockout City. Vyřazujte protivníky lstivými střelami a koordinovaným týmovým postupem, zatímco se budete vyhýbat míčům letícím přes mapu, nebo je chytat. Nemáte míč? Žádný problém! Doslova se můžete stočit a udělat míč ze sebe, dostat se do rukou spoluhráči a stát se nejničivější zbraní.

Hra je neustále zajímavá díky různým podivuhodným typům míčů, lokalitám a herním režimům. Každá sezóna navíc přináší nové mapy, typy míčů, odměny, události a výzvy. Házejte, chytejte, přihrávejte, uhýbejte a probíjejte si cestu k pozici jedničky ve vybíjené.“