Společnost Cenega Czech informovala, že kniha The Art of Mafia Trilogy je dokončena a brzy vyjde v české a anglické jazykové verzi. Stihnout má konec léta (tedy ještě tento měsíc) a dostupná bude ve všech dobrých obchodech a knihkupectvích.

„Kniha The Art of Mafia Trilogy je oslavou 20. výročí série. Nahlíží do její spletité historie a fanoušky nadchne i některými dosud nezveřejněnými materiály. Fanoušci se mohou těšit na 236 nabitých stran, na kterých najdou nejen nádherné concept arty, ale například i historické fotografie z vývoje,“ uvádí tisková zpráva.

V úvodu knihy fanouškům představí detaily o vývoji a následném vzestupu hry Roman Hladík, generální manažer společnosti 2K Czech. Zatímco zakončení knihy si vzal pod křídla Petr Motejzík, art director hry Mafia: Definitive Edition.

Artbook vzniká v úzké spolupráci se studiem Hangar 13, které pracovalo nejen na hrách Mafia 3 a Mafia Definitive Edition, ale najdeme v něm i řadu veteránů z celé historie série. Jejich zkušenosti a vhled jsou pro knihu nepostradatelné.

Co se ceny týče, Xzone českou i anglickou verzi knihy má v předobjednávce za 999 Kč.

Připomeňme nedávné potvrzení nového dílu Mafie, který je ve vývoji.