V kancelářích malého studia Ember Lab mohou slavit, jejich prvních hra se povedla, recenze jsou pozitivní a náklady na vývoj se vrátily. To vývojářům, kteří se dosud specializovali na animace, reklamy a krátké animované filmy, dalo signál, že se vývoji her mají věnovat i v budoucnu.

Pohádkové dobrodružství Kena: Bridge of Spirits vyšlo 21. 9. letošního roku na PC, PlayStation 5 a PlayStation 4. Jde o akční adventuru a přesně takový žánr máme od Ember Labs čekat u jejich dalšího titulu. I ten bude založen na poutavém příběhu.

„S natáčením reklam jsme skončili,“ dodal Josh Grier, jeden ze zakladatelů Ember Lab, v rozhovoru pro agenturu Bloomberg. Bohužel jsme se nedozvěděli žádná konkrétní čísla. Spokojit se musíme s tím, že počáteční náklady se vrátily a Sony je s výkonem Kena: Bridge of Spirits také spokojena.

Pokračování Kena: Bridge of Spirits s největší pravděpodobností druhým projektem od Ember Lab nebude. Mezitím autoři plánují Kenu ještě nějakou dobu podporovat, mají nápady na nový obsah a funkce, stejně tak se chtějí podívat na další platformy, na nichž by mohlo akční dobrodružství vyjít.