Cyberpunk 2077 je dosud největší hrou od tvůrců Zaklínače. Polské studio CD Projekt RED podřídilo vše tomu, aby hra uspěla. Postarat se o to má i několik slavných osobností, které se objeví ve futuristickém světě Night City.

Nejvýraznější osobností je Keanu Reeves. Kanadský herec a rockový baskytarista (protagonista Johna Wicka) ztvární postavu Johnnyho Silverhanda. Jde o virtuální postavu umístěnou v čipu v hlavě hlavního hrdiny a setkávat se s ním budeme skutečně často. Měl by být naším rádcem.

Přečtěte si také: Keanu Reeves v reklamě láká na Cyberpunk 2077

Mezi NPC postavami najdeme bývalou herní novinářku Alanah Pearce, konkrétně, když si zvolíme cestu Nomáda v nebezpečné pustině. Pearce prozradila, že jinak ji neuvidíme, což je zajímavé. Více prozradit nemohla, ale aspoň odhalila svou podobu ve hře. Dá se předpokládat, že Pearce bude naší průvodkyní za branami města.

Dnes se dozvídáme, že s Cyberpunkem 2077 je spojen i britský YouTuber Arekkz, kterého sleduje 1,14 milionu lidí a nejčastěji se zaměřuje na tituly Monster Hunter, Borderlands, The Division a Destiny. V současné době nemáme potvrzenou jeho přítomnost ve hře, ale minimálně je součástí marketingu. V zahraničí se spekuluje, že by právě on mohl být tím, kdo se postará o důležité implantáty pro V.

Nezapomeňte, že už příští čtvrtek uvidíme nové video zaměřené na vozidla.

Cyberpunku 2077 vyjde 19. 11. letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 a Xbox Series X/S –na všech platformách s českými titulky. Odkladu už se nemusíte bát, hra je oficiálně Gold, což znamená, že vývoj skončil, bude se lisovat a vše připravovat na vydání. Vývojáři nyní pracují na opravách.