Premiéra jedné z nejočekávanějších her roku 2020 se rychle blíží. Cyberpunk 2077 vyjde již 16. dubna/apríla na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Při té příležitosti jsme se dozvěděli, že CD Projekt RED uzavřel smlouvu s McFarlane Toys. Díky ní tato známá společnost vyrobí figurky pro fanoušky nadcházejícího akčního RPG titulu.

V první vlně budou dostupné tři figurky. Kromě hlavního hrdiny V na motorce, která je součástí sběratelské edice, si fanoušci budou moci pořídit mužskou verzi V a dvě verze mentora Johnnyho Silverhanda, kterého si zahrál známý hollywoodský herec Keanu Reeves.

Na prvním obrázku vidíme hlavního protagonistu V připraveného na boj. Na dalších dvou obrázcích už je Johnny. Nejzajímavější je pravděpodobně poslední obrázek. Na něm Johnny hraje na černou kytaru.

První dvě figurky mají 18 centimetrů, 22 pohyblivých částí a každá bude za 25 dolarů, což je přibližně 600 Kč. Třetí figurka je spíše sochou, nemá pohyblivé části, dosahuje výšky 30 cm a je oceněna na 40 dolarů (cca 920 korun).

Figurky z první vlny budou k dostání od jara 2020. Společnost McFarlane Toys neprozradila, jakých dalších figurek z Cyberpunku 2077 se v budoucnu dočkáme.

Tak co, vystavíte si nějakou figurku na poličku? Sošky s postavami ze Zaklínače byly hodně populární, tak uvidíme, zda na tom budou stejně i figurky z Cyberpunku 2077.