Společnosti Square Enix a Crystal Dynamics už dlouho tvrdí, že dodatečný obsah do Marvel's Avengers bude zdarma. Vydání plné verze je za dveřmi a představitelé zopakovali, že další superhrdinové, příběhy, mise a lokace budou skutečně zdarma. Platit se bude pouze za skiny.

Tady se ale zastavíme. Všech šest hrdinů, kteří budou dostupní v den vydání, mají vše odemčené. Za Iron Mana, Kapitána Ameriku, Hulka, Black Widow nebo Kamalu Khan tak nebudete muset nic platit. Pokud si ale budete chtít užívat kosmetické doplňky u dodatečných postav jako je Hawkeye nebo Spider-Man (exkluzivně pro PS4 a /S5), tak budete muset utratit 1000 kreditů za Hero Challenge Card. 1000 kreditů lze koupit za 10 dolarů/euro.

Tím se vám odemknou nejrůznější skiny. Ovšem každý superhrdina bude vyžadovat jeden takový balíček karet, který funguje na principu Battle Passů. Když 1000 kreditů za balíček utratíte a zvládnete všechny výzvy u daného hrdiny, které se vám odemknou, tak se vám na účet připíše 1000 kreditů. Tím pádem budete mít skiny pro hrdinu de facto zadarmo, respektive je můžete utratit za jinou postavu. Je ale nutné splnit všech 40 úrovní u hrdiny.

U Marvel's Avengers jsou kosmetickými doplňky myšleny oblečky, předměty a zbroje, které neovlivňují hratelnost, ale pouze vzhled superhrdiny.

Marvel’s Avengers vyjdou 4. 9. na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hra bude později bezplatně vylepšena pro PlayStation 5 a Xbox Series X. Příští týden se o hře dozvíme další informace.