Karetní hra ze světa Zaklínače, Gwent, se dostala na naše chytré telefony a tablety již před několika měsíci. Bohužel pouze pro zařízení s operačním systémem iOS. Vývojáři nás však ujistili, že se dočkáme i verze pro Android, která byla v té době ještě ve vývoji. No a nyní o ní konečně máme bližší informace včetně data vydání.

Dle tiskové zprávy od CD Projektu RED bude Gwent v Google Play dostupný již příští měsíc. Konkrétně 27. 3. Od svých bratříčků by se neměl nějak výrazně lišit. Stejně jako ostatní verze hry bude dostupný zcela zdarma a nabídne vám propracované karetní zápasy zasazené do starého známého světa Zaklínače.

Navíc si budete v Android verzi Gwentu moct zahrát i s kamarády na PC či iOS a vaše všechny herní úspěchy a nákupy budou synchronizovány prostřednictvím GOGu. Nemusíte se tedy bát, že si budete muset znovu pořizovat další balíčky karet. Naopak, pokud se nyní předběžně zaregistrujete do hry na Google Play, obdržíte v den vydání menší dáreček v podobě avatara Imperial Golem.

Další informace ohledně Gwentu pro Android naleznete přímo na Google Play. Můžete se také podívat na upoutávku výše.