Není nic neobvyklého na tom, že obchody zařazují do svých nabídek často tituly, o jejichž existenci nebyla veřejnost ještě informovaná. Obvykle v tom mívá prsty nějaká pobočka Amazonu, avšak není to pravidlo. Tentokrát se vytáhla a usurpovala si pozornost kanadská pobočka obchodu Walmart. V její nabídce se objevila obrovská spousta ještě buď nepředstavených či vůbec neoznámených titulů. Objevil se zde veliký mix všeho, zejména teda sequelů.

Mezi masivním obsahem se objevily hry jako Beyond Good and Evil 2, The Division 2 či remake Final Fantasy 7. O těchto hrách se již ví, nicméně informací je málo. Mezi ty zajímavější položky patří např. Just Cause 4, Borderlands 3, RAGE 2 či Gears of War 5. Id Software již kdysi řekl, že značka RAGE není u ledu, a takové třetí Borderlands by taky nikoho neurazilo. Nový Splinter Cell se taktéž očekává.

Nicméně je tu veliké nicméně. V nabídce se objevily i hry, jejichž existence jsou diskutabilní, až nevěrohodné. Taková Forza Horizons 5 je pofidérní vzhledem k tomu, že jsme se ještě nedočkali čtvrté číslovky. Mimoto studio stojící za značkou Forza má momentálně pracovat na novém Fablu

Oficiální twitter účet pro RAGE už na únik zareagoval a docela vtipně vyvrátil (snad) zmíněný sequel, neboť všechna písmena v názvu mají být napsána velkými písmeny, což zde bylo špatně :)

Vzhledem k blížící se E3 není takovýto únik něco nečekaného, ale jeho velikost a částečná nedůvěryhodnost dává jasně najevo, že bychom jej měli brát s rezervou. Je klidně možné, že se některých z uvedených her bez problémů dočkáme. Jak tomu ale bude doopravdy zjistíme až v červnu, případně v průběhu nadcházejících měsíců.