Komiksová střílečka Borderlands 3 obdržela třetí rozšíření kampaně. Balíček Bounty of Blood přináší nový příběh odehrávající se na pouštní planetě Gehenna s novými hlavními i vedlejšími misemi. Vašim cílem je získat odměnu za The Devil Riders, což je gang terorizující malé městečko Vestige. Cestou narazíte na nové postavy, jako je Rose, bojovník s pistolí i katanou, a Juno, drsný výtržník s pestrou minulostí. Vaše akce budou mít přímý dopad na Vestige a jeho obyvatele, jelikož budete pomáhat budovat město pomocí příběhových misí a různých výzev.

Bounty of Blood se chlubí také novými herními mechanikami. Jetbeast hoverbike je přizpůsobitelné vozidlo, díky kterému se můžete ve hře rychle přemisťovat. Navíc je vybaveno duálními kulomety nebo minometem.

Společně s novým dodatečným balíček dorazila také bezplatná aktualizace, která zvyšuje limit pro všechny hráče. Ti si nově mohou odemknout další tři úrovně a dovednostní body, aby se dostali na level 60. Patch rovněž obsahuje další vylepšené end-game systému Mayhem Mode 2.0.