Jurassic World Evolution je hra založená především na filmové sérii Jurský park, nově je také součástí i Jurský svět. Ve světě, kde budujete svůj vlastní park a snažíte se o co největší bezpečnost návštěvníků a spokojenost zvířat, se však objeví jedna postava, kterou všichni dobře známe. Jedná se o Doktora Wu, který z větší části zavinil vznik Indomina Rexe a následné poničení prostor parku ve filmu Jurský svět. DLC se jmenuje Tajemství Dc. Wu a přináší spoustu vzrušujících novinek.

„Hráči budou konfrontováni vysokým levelem chaosu a hrozby Wuových intrik mezitím, co s doktorem spolupracují a odhalují nová místa vykopávek, vylepšení pro jejich zařízení a možnosti výzkumu,“ vysvětluje jeden z členů týmu.

A nejenže budete moci nalézt po mapě spoustu nových věcí, ale taktéž budou do hry přidáni dinosauři, jako například Troodon nebo Olorotitan. A nebylo by to DLC Wua, pokud by chyběli i nějací jeho vlastnoručně vytvoření hybridi. Můžeme se tak těšit na dinosaury jménem Ankylodocus (Ankylosaurus+Diplodokus), Spinoraptor (Spinosaurus+Velociraptor) a na takzvaného Stegoceratopse, který se dokonce ukázal v traileru pro toto DLC. Ten je hybridem Stegosaura a Triceratopse.

Toto DLC bude stát kolem 13 až 15 liber a dostupné bude pro PC, PlayStation 4 a Xbox One již 20. listopadu 2018.

Co si myslíte o tomto novém dodatku? Vyjádřete se v komentářích.