V roce 2020 se na Netflixu poprvé objevil animovaný seriál Jurský svět: Křídový kemp, který se odehrává během a po událostech filmu Jurský svět z roku 2015 a který vzniká ve spolupráci Netflixu a studií Universal Pictures, Amblin Entertainment a DreamWorks Animation. Ačkoliv se může zdát, že u nás není seriál kdovíjak populární, v zahraničí má rozhodně dost příznivců, a tak nepřekvapí, že obsah inspirovaný jurským animákem rozšíří loňskou budovatelskou strategii Jurassic World Evolution 2 ve formě DLC s prostým názvem Camp Cretaceous Dinosaur Pack.

S ohledem na to, že prvního placeného DLC, nazvaného Early Cretaceous Pack, jsme se z nějakého záhadného důvodu dočkali pouhých několik týdnů po vydání základní hry, určitě nepřekvapí ani fakt, že i přídavek inspirovaný Křídovým kempem bude placený. Konkrétně vás vyjde na 9,99 euro. Za tuto cenu dostanete zejména dva nové dinosaury. Zatímco masožravý Scorpios Rex, kterého stvořil doktor Henry Wu, potěší příznivce hybridů, Monolophosaurus snad přijde vhod těm, kterým stačí běžní, středně velcí masožravci.

Camp Cretaceous Dinosaur Pack nabídne také nové varianty Ouranosaura a Kentrosaura a osm dodatečných skinů pro již dostupné dinosaury. Konkrétně se jedná o skin Bumpy pro Ankylosaura, Toro pro Carnotaura, Big Eatie pro Tyrannosaura Rexe, Grim, Limbo a Chaos pro Baryonyxe a Lux 1 a Lux 2 pro Parasaurolopha. Poslední dva skiny jsou přitom zajímavé tím, že svítí ve tmě, neboť jsou inspirované druhem Parasaurolophus Lux.

DLC vyjde 8. března/marca 2022 a doprovodí ho bezlatná aktualizace, která bude k dispozici všem majitelům Jurassic World Evolution 2. Ta hru obohatí o prohlížeč druhů, další dekorativní předměty, různá vylepšení sandboxového režimu nebo možnost dívat se na dinosaury a ještěry z pohledu návštěvníků parku. Samozřejmě když jsou bezpečně ve svém výběhu, ne když se snaží ty návštěvníky sežrat.