Každý měsíc nemůže být posvícení. Je nepochybně pravda, že společnost Sony letos předplatitelům PlayStation Plus nabídla řadu zajímavých her, včetně Final Fantasy 7 Remake, Control a Battlefield 5. Od zítřka si hráči budou moci do knihovny přidat další trojici: Hell Let Loose (pouze pro PS5), PGA Tour 2K21 a Mortal Kombat X.

Jak se ukazuje, předplatitelé nejsou s touhle nabídkou moc spokojeni. V anketě na komunitním Redditu v době psaní tohoto článku hlasovalo 872 lidí. 709 hlasů připadá na kategorie eh, nuda a špatný. Pouze 163 zvolilo, že je nabídka za říjen dobrá, případně ok.

Sony je dlouhou dobu kritizována za to, že v rámci PS Plus nabízí jednu hru pouze pro PS5. K tomuto zklamání se může přidávat i skutečnost, že konzoli PlayStation 5 je nadále těžké koupit a mnoho zájemců o novou generaci musí zůstat na PS4. Tam si ale nezahrají Oddworld: Soulstorm, Wreckfest, A Plague Tale: Innocence, Overcooked: All You Can Eat nebo Hell Let Loose.

U říjnové nabídky je rovněž škoda, že součástí je starší Mortal Kombat X a nikoli Mortal Kombat 11. Pro majitele PS5 je navíc Mortal Kombat X dostupný v PS Plus Collection, kde jsou další PS4 hry jako God of War z roku 2018, Uncharted 4, Persona 5 či Bloodborne.

Jak to vidíte vy? Hlasujte v anketě.