Josef Fares z nezávislého studia Hazelight je poněkud zajímavou osobností, která se v herním průmyslu proslavila především pro dvě věci. Skvělou kooperativní příběhovou hru A Way Out, což byl po Brothers: A Tale of Two Sons jeho druhý herní projekt, a jeho barvitý výstup na The Game Awards roku 2017.

Už delší dobu víme, že on a jeho studio pod programem EA Originals pracuje na další kooperativní hře, která ale nebude pokračování A Way Out. Delší dobu jsme o nové hře nic neslyšeli, ale vypadá to, že to se brzy změní.

Jeden z novinářů novin Washington Post si zavzpomínal právě na Faresův výše zmíněný monolog a dočkal se od kolegy z magazínu Venture Beat odpovědi, že „že se má na něco podobného připravit již brzy.

Je to asi tak nekonkrétní, jak to jenom může být, ale s blížící se EA Play, která proběhne 11. 6., by dávalo oznámení nové hry od Hazelight smysl. A ať už to bude cokoliv, fakt, že půjde o další kooperativní a příběhovou hru nám dává naději. A Way Out je v dnešní době tak trochu unikát.