V rámci akce Warhammer Skulls Showcase se ukázalo horečně očekávané pokračování third-person střílečky Warhammer 40,000: Space Marine z roku 2011.

Vývojáře z Relic Entertainment vystřídalo studio Saber Interactive, které se na konci loňského roku na The Game Awards pochlubilo propracovaným CGI trailerem. Dnes se podíváme do zákulisí vývoje, což může být pro některé zklamání, očekávali se totiž gameplay záběry. Na ty si ale musíme ještě počkat.

Místo nich se podíváme na motion capture a vyslechneme si povídání o tom, jak tvůrci chtějí, aby Space Marine 2 odráželo galaktické měřítko Warhammeru 40,000 a aby titul legendě vesmírných mariňáků vzdal náležitou úctu.

Do toho se můžete podívat na několik záběrů z prostředí. Vše potom doprovázejí nové screenshoty. Na dvou z nich si detailně prohlédnete bitevní lodě Ultramarines Thunderhawk a na třetím obrovskou a starobyle vypadající sochu Ultramarines, jež dominuje hale jakési citadely, případně vesmírné lodi Ultramarines.

„Držte na uzdě hrůzy galaxie v epických bitvách na vzdálených planetách. Odhalte temná tajemství a zažeňte věčnou noc, abyste dokázali svou věrnost lidstvu,“ dodává Saber Interactive.

Space Marine 2 nemá stanovené datum vydání, ve vývoji je pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Ještě zmíněnž CGI trailer z minulého roku: