Příznivci dinosaurů mají dnes svátek, jelikož v 15:00 našeho času došlo na oficiální vydání budovatelské strategie Jurassic World Evolution 2 od studia Frontier Developments. Při této příležitosti tu máme launch trailer, který ve stručnosti a za doprovodu nezapomenutelné ústřední skladby Jurského parku v samém závěru videa ukazuje, co nám pokračování hry z roku 2018 hodlá nabídnout.

V launch traileru lze vidět ukázky z kampaně, jejíž děj se odehrává po událostech filmu Jurský svět: Zánik říše, stejně jako z nového herního módu Chaos Theory. V něm lze zažít scénáře na principu coby kdyby, založené na událostech všech filmů z Jurského parku a Jurského světa. Nechybí ani pohled na celou řadu druhů prehistorických ještěrů, včetně těch vodních a létajících, nebo ukázka různých lokací a efektů počasí. A hlas, který slyšíte během videa? Jeho majitelem je samozřejmě herec Jeff Goldblum, představitel Iana Malcolma. Toho uslyšíme i přímo při hraní Jurassic World Evolution 2.

Aby těch dinosaurů nebylo málo, před několika dny došlo také na představení dalšího zajímavého druhu formou nového přírůstku do série videí Species Field Guide. Svých 30 sekund slávy se tentokrát dočkal Cryolophosaurus.

Jurassic World Evolution 2 je od dnešního dne k dostání ve verzi pro PC (Steam a Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X|S.