Nachází se v remasteru Grand Theft Auto: San Andreas první teaser na nové GTA? Komunita po důkazu pátrá od listopadu minulého roku, kdy se objevily první informace o tom, že by se v GTA The Trilogy The Definitive Edition mělo něco takového nacházet. Po dlouhém pátrání a zkoumání našli hráči před několika měsíci obraz, který v původní verzi legendárního dílu gangsterské série nebyl.

Do dnešních dnů ale nebylo jisté, zda fotografie skutečně pochází z Grand Theft Auto 6. Insider Matheusvictorbr, který je napojen na Rockstar Games, nyní potvrdil, že obrázek pochází z nového dílu a jde o první teaser.

Místo na obrázku je pravděpodobně inspirováno americkým předměstím poblíž Hollywoodu na Floridě. Těžko říct, zda má Matheusvictorbr pravdu, ale můžeme si být jisti, že vývojáři tento obrázek do GTA The Trilogy The Definitive Edition nezahrnuli jen tak pro nic za nic.

Studio Rockstar Games nedávno potvrdilo vývoj nového GTA. Jiné spekulace tvrdí, že do konce letošního roku se dočkáme traileru, ale plnohodnotná marketingová kampaň se rozběhne až v polovině příštího roku. To by mohlo signalizovat vydání v roce 2024.