Nejnovější trailer na kooperativní zombie střílečku Back 4 Blood se zaměřil na přednosti verze pro počítače. Hráči se mohou těšit například na nativní rozlišení 4K s neomezenou snímkovou frekvencí – za předpokladu, že na to máte hardware. Nechybí ani podpora ultraširokoúhlých monitorů a obvyklé nastavení grafiky a vizuální kvality, zatímco díky technologii DLSS od Nvidie mohou majitelé odpovídajících grafických karet využívat ještě více výkonnostních výhod.

Od prvního dne navíc bude povolen cross-play se všemi platformami. PC hráči se tak budou moci setkat s hráči s PlayStationu a Xboxu.

Přečtěte si také: PvP režim Back 4 Blood kombinuje prvky survivalu

Back 4 Blood je kooperativní zombie střílečka ve stejném duchu jako Left 4 Dead. Ve studiu Turtle Rock dokonce najdeme některé vývojáře, kteří pracovali na původním Left 4 Dead ještě ve společnosti Valve. Doufejme, že Back 4 Blood dopadne dobře.

Hra vychází 12. 10. letošního roku pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X a Xbox Series S. Původně měla být na všech platformách uvedena už minulý měsíc v červnu, Turtle Rock však svou střílečku o několik měsíců odložili, ale těšit se můžete na nadcházející období betaverze, které proběhne od 5. do 9. 8. Do bety se dostanou všichni, co si Back 4 Blood předobjednali. Registrovat se také můžete zde. Veřejný test bude od 12. do 16. 8.